Gość Jacek Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam, od jakiegoś czasu pojawiła się na moim członku żyła. Jest miękka w dotyku i mogę ją trochę przesuwać. Nie boli mnie ona, ale psychicznie źle się z tym czujei i nie wygląda to za dobrze. (Wcześniej jej nie było). Z tego co wyczytałem taka żyła idzie od spodu penisa. Problem w tym że moja pojawiła się od strony górnej. Bardzo proszę o pomoc ponieważ jestem zaniepokojony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Takie żyły występujące na penisie to naturalna sytuacja. Pojawiają się i znikają w naturalny sposób. Z reguły z wiekiem ich przybywa. To normalna, naturalna sytuacja, nie wskazująca na żadną patologię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi