Gość Marek Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Witam mam takie pytanie,jestem zarażony wirusem hpv i posiadam kłykciny kończyste,czy mogę zarazić swoją partnerkę,poprzez miłość francuską,ale tylko z mojej strony ona nie będzie dotykała moich narządów,tylko ja jej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Nie powinieneś w przypadku takiego rodzaju seksu zarazić partnerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Tylko jedna odpowiedź,a ja nadal nie wiem czy jest duże ryzyko zarażenia,czy takie same jak w przypadku dotyku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie ma ryzyka zakażenia w ten sposób jak opisał Pan wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi