Gość krysia Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Mam pytanie do pana czy po usunięciu torbila z jajnika prawego to bende miała dzieci bardzo mi zalezy na tej odp od pana prosze mi powedziec jstem moda mam dopiero 17 lat wolała bym sie teraz dowiedzec niz w wieku 30 lat ten torbiel ma juz 4 cm i strasznie mnie boli czasami szykuje się o badan i do operacj :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Tak, płodność pozostaje, ponieważ pozostaje drugi jajnik. Czasami udaje się wyłuszczyć torbiel z pozostawieniem części jajnika. Wiek i możliwość posiadania dzieci jest zawsze brana pod uwagę przy takich zabiegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi