Gość Klaudia Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Mój synek ma 7 lat kiedy był mały lekarz kazał sciągać skórke synowi z peniska i powstał naczyniak.Miał się sam wchłonoć ale tak sie nie stało.Byłam z synem u różnych chirurgów i różnie mówią np.żeby usunąć naczyniaka albo nic nie robić i że może sie wchłonąć jeszcze do 15 roku życia a jeśli nie to wtedy usunąć.Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Szkoły na temat leczenia naczyniaków są bardzo różne. Jedni mówią i piszą, żeby leczyć wcześnie inni zaś późno po osiągnięciu dojrzałości. Najlepiej byłoby jeszcze w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem plastycznym leczącym metodą laserową. To metoda mało obarczająca organizm, a zarazem bardzo skuteczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witam... Jestem w temacie i polecam pani z konsultowaniem się z Doktorem Dariuszem Wyrzykowskim w Gdańsku. Myślę że ten doktor mógłby pani pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi