Gość kamil Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Witam ,mam 18lat i problem jest takiej natury,że moj penis w wzwodzie ma ok 16 cm, jednak w obwodzie ma ledwo 11cm. Wymiary wymiarami jednak chodzi o to ze jakby to powiedzieć jego erekcja nie jest imponująco silna byc moze przez to(nie wiem)?. CZy są jakieś ćwiczenia które pomagają wzmocnić jakieś mięsnie penisa,tak aby byl grubszy i przez to silniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Najpierw trzeba stwierdzić czy penis jest prawidłowo zbudowany i prawidłowo funkcjonuje. Może to tylko Twoje subiektywne odczucie, że z penisem jest coś nieprawidłowego. Zanim cokolwiek zrobisz w tym względzie udaj się najpierw na badanie do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michał Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 dobry wieczur mam takie pytanie jak jusz mam wytrsk to cos mi sie blokuie i pszed tom blokadom mi troche poleci a pożniei nic.a mam jeszcze pytanie czy można zbadac czy wogule jest nasienie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Trzeba z tym problemem udać się do urologa. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Jest szereg badań, które sprawdzają ilość i jakość spermy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi