Gość Renata z Poznania Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Bardzo proszę o przybliżenie mi choroby (a raczej zmian w kolanie) o łacińskiej nazwie: lateralis tibialis spina. Nie wiem co to jest, nigdzie nie mogę znaleźć polskiego tłumaczenia. Kolano mnie nie boli, nie było nigdy złamane, jedyny problem, że z tyłu kolana mam opuchnięcie tkankowe utrzymujące się ponad miesiąc. Nie wiem skąd to się wzięło. A po zrobieniu rtg kolana poyższy opis był w umieszczony w wynikach. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Dosłowne tłumaczenie brzmi: boczny, piszczelowy kolec. Wychodząca prawdopodobnie narośl kosna z boku kości piszczelowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi