Gość Michał Rolnik Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dzień dobry! Od wczorajszego wieczora kłuje mnie delikatnie w prawym boku. Objawów wyrostka nie mam (jem, nie wymiotuje, goraczki nie mam, przy dźwiganiu nogi do góry nie boli w prawym boku ani nie kłuje, przy chodzeniu nie boli) choć wiem,że objawia się on podstepnie.Brzuch jest miękki, chociaż rano miałem troche twardawy. Stolec w dniu dzisiejszym zrobiłem 3 razy (2 razy luźny i 1 raz na rzadko-nie jest biegunka). Co w związku z tym zrobić: udać sie do lekarza rodzinnego na badania, czy poczekać co będzie dlaej? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Mam to samo tylko od tygodnia. Lakko kłuje w prawym boku. Ćwicze i nic nie boli tylko jak leżę to od czasu do czasu mnie kłuje. Nie mam gorączki - mam apetyt i się dobrze czuje prócz tego kłucia. Co to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość net Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Lekarzem nie jestem, ale przeczytałem w internecie,że może to byc na tle nerwowym lub zwyrodnienie stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Jeśli dolegliwości sprawiają Panu kłopoty radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Objawy mogą sugerować problem samoistnego podrażnienia nerwów obwodowych czyli neuralgii, ale oczywiście należy wykluczyć podłoże organiczne tychże dolegliwości. Lekarz po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi