Gość Adam Opublikowano 23 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Witam parę tygodni temu pisałem tutaj o Zapaleniu stercza moja kuracja przebiegała pomyśle biorę tabletki już prawie miesiąc widać około 70% poprawy , nie boli mnie juz tak bardzo tylko czasem ... gdy po stosunku ( nie bolało mnie podczas ejakulacji nic mnie nie bolało ) . zobaczyła ze sperma nie do końca jest taka jak była przedtem biała ( tylko raczej bardziej wodnica i trochę żółtawa moze to ropa bądź mocz ) Powinienem udać się do lekarza ? nie uprawiałem stosunku ze swoją partnerką ponad 1,5 miesiąca dziękuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Sperma może mieć różne zabarwienie od ciemnożółtej do jasnobiałej. To normalne odchylenia. Kolor jaki Pan opisuje nie budzi niepokoju. Jeśli ma Pan wątpliwości można wykonać posiew spermy na badanie mikrobiologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi