Gość beata Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mam 2 tłuszcaki, czy ich usunięcie jest bolesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Taki zabieg przeprowadza się w znieczuleniu miejscowym. Zwykle nie czuje się bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beata, Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dzień dobry. to znowu ja .Mam takie pytanie, niedawno byłam u dermatologa, który mi powiedzial ze mam je pod pachami tłuszczaki.Czy ich usunięcie jest bolesne, czy odrastają i czy rany po zabiegu długo się goją. I czy można normalnie pracować.Już teraz dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Tłuszczaki usuwa się w znieczuleniu miejscowym więc zabieg nie jest bolesny. Jeśli tłuszczak jest dokładnie usunięty to w tym samym miejscu już nie powinien się pojawić. Rana goi się około 2 tygodnie. Jeśli Pani pracuje umysłowo to można po zabiegu pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wioleta Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Mam tłuszczaka na łuku brwiowym troche szpeci i chciałabym się go pozbyć słyszałam że można się ich pozbyć w ramach refundacji nfz jakie warunki muszę spełnić aby usunąć tłuszczaka w ramach nfz pozdrawiam wioleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi