Gość Krzysiek Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Witam. Mam 17lat i pewien problem otóż po wytrysku (masturbacja) zaczyna mnie dziwnie kłuć penis przewaznie po dotknieciu żoledzia. Ból dotyczy żoledzia i miejsca pod penisem mniej wiecej u nasady moszny. Normalnie nic mi nie dolega, zadnego bolu nie odczuwam tylko po wytrysku. Efektem bolu jest natychmiastowe przerwanie masturbacji bo sprawia mi to dosc duzy kłujący ból. Musze odczekac pare minut i wszystko wraca do normy. Prosze o pomoc, czy to cos poważnego? PS. nie masturbuję się zbyt często, mniej wiecej 2-3 razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 masz stulejkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 hmm chodzi o to, ze napletek byl zrosniety z zoledzia? mialem tak jak bylem maly, ale teraz juz mam normalnie i moge napletek spokojnie sciagac i odslonic cala zoledz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Trudno określić bez badania co może być przyczyną tychże dolegliwości. Najlepiej, aby w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Trzeba wykluczyć organiczne podłoże tych dolegliwości. Możliwe, że ból jest związany z samoistnym podrażnieniem nerwów na co nie ma się tak na prawdę wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastian Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Mam podobne problemy ale o konsultacji z lekarzem prosze mi nie mówic bo juz bylem u 10 i przestałem liczyc na pomoc z ich strony.Mam pytanie czy takie podraznienie nerwów idzie jakos leczyc??czy sa jakies skuteczne masci albo leki .....czy wogóle mozna to jakos zdiagnozowac za pomoca jakiegos badania,czy tez mozna teoretycznie stwierdzic ,ze to nerw a nie ma sposobu by to diagnozowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi