Gość Izydor Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Witam. Kilka tygodni temu mialem operacje usuniecia woreczka zolciowego, w zwiazku z czym przyjmowalem antybiotyki. Zauwazylem, ze na moim penisie znajduja sie czerwone ranki, wiec zaczalem stosowac clotrimazol. Jednakowoż mam problem, poniewaz o ile ranki sie zaczely ladnie goic, to [podkroslam, ze nigdy wczesniej nie mialem z tym problemow] - nie potrafie sciagnac napletka, poniewaz skóra jakby *ściągnęła* się i pojawiły się małe ranki. Co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 To objawy grzybicy żołędzia penisa powstałej na podłożu stosowanej antybiotykoterapii. Leczenie miejscowe np. kremem Clotrimasolum często jest zbyt mało skuteczne i trzeba zastosować leki przeciwgrzybicze w formie uogólnionej (doustnej). Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Leki doustne przeciwgrzybicze są dostępne tylko na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Izydor Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 zasięgnąłem rady lekarza, dostałem FLUMYCON, i TRAVOCORT. powoli ustępuja moje objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi