Gość Lena Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Witam! Mam 15 lat i od sześciu dni czuje nieustanny ból w prawej dolnej części brzucha. W niedziele ból był kłujący i ostry. (Teraz jest ćmiący, ale po jedzeniu staje się na powrót kłujący.) Od razu trafiłam do szpitala. Trzykrotnie robiono mi usg, badania krwi i miałam również zlecone badanie ginekologiczne. Wszystkie badania wyszły w normie (lekko podwyższony poziom leukocytów we wszystkich badaniach, ale mieszczący się w granicach normy), a usg wykazało jedynie niewielką ilość płynu w okolicy prawego jajnika. Konsultacja ginekologiczna (nie wspominając już o tym, że lekarz wykonał badanie przez pochwę pomimo tego, iż poinformowałam go wcześniej o swoim wieku i tym, że nie rozpoczęłam jeszcze współżycia) nie wykazała nic niepokojącego. Wieczorem w dzień wypisu ponownie dostałam ostrego bólu brzucha, biegunki i stanu podgorączkowego, lecz w szpitalu lekarz dyżurny stwierdził, że mój ból nie jest jego winą i nie może mi pomóc. Zlecił dietę lekkostrawną (choć twierdził, że boli mnie jajnik) i odprawił z niczym. Zalecił stosowanie Buscopanu trzy razy dziennie. W noc przed wypisem zgłaszałam nasilający się ból, natomiast na wypisie jest napisane, że moje dolegliwości zmniejszyły się po czterech dniach stosowania środków przeciwbólowych i rozkurczowych. Jestem już zmęczona nieustającym bólem w różnym nasileniu i brakiem precyzji w określeniu co mi dolega. Proszę o pomoc! Z góry dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ant Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Idź do prywatnego lekarza! Wiem, co mówię! Mam problem z łokciem i gdyby nie prywatny lekarz to dalej chodziłbym z bolącą ręką od lekarza do lekarza... Jeżeli chcesz, żeby ktoś poważnie zainteresował się Twoim problemem to najlepiej iść na prywatną wizyte. Życze dużo zdrowia *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi