Gość ehhhh... Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Moje lewe jądro jest normalne a z prawym jest coś nie tak... bo przy masturbowaniu się powinny jądra kurczyć się z powodu braku nasienia, a tak sie dzieje tylko z lewym jądrem ... prawe zostaje w takiej samej wielkości jak było ... boję sie operacji jak nic! i boje sie że bede lub JUŻ!! jestem bezłpodny :(... aż mi słabo jak czytałem coś o operacji ... ledwo siedze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Być może to tylko taka fizjologia Pana jąder. Nie zawsze jądra muszą się kurczyć w czasie masturbacji czy po wytrysku. Wszystko to zależy od dźwigaczy jąder, które w jednym jądrze mogą być silniejsze niż w drugi. Asymetria jest normą w anatomii człowieka. Jeśli ma Pan w tym względzie wątpliwości proszę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi