Gość Ala Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam serdecznie, mój syn ma dopiero 1,5roku dzisiaj po kąpaniu zauważyłam cos niepokojącego. Mianowicie powiększone prawe jądro-wyglądało tak jak jakaś bańka z wodą i było miękkie. Bardzo jestem tym zaniepokojona gdyż drugiego jądra nie dało sie wyczuc nie wiem czy było takie małe czy jego tam nie ma.. Jutro jade do pediatry żeby to zobaczył, ale jeżeli może mi Pan odpowiedziec na moje pytanie to abrdzo prosze mi napisac co to może byc. Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 To prawdopodobnie wodniak jądra. Zazwyczaj takie wodniaki u niemowlaków wchłaniają się do pół roku życia. Najlepiej jednak, aby obejrzał to chirurg dziecięcy i podjął decyzję jak należny dalej z tym postępować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi