Gość Ola Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Witam Dawno dawno temu wykryłam u siebie ok 4 guzków. 2 z nich są podobne do ziarenka groszku, blisko pod skórą, nic nie bolą. Drugie 2 mają jakby inną formę są ciut większe. Nimi się nie martwię- tak sobie to tłumaczę jakby to było coś bardzo groźnego to bym już tego posta nie pisała. Martwi mnie jednak ostatnio wykryty guzek w brzuchu, pewnie gdybym była grubsza nic bym o nim nie wiedziała. Nie jest on pod skórą jak tamte a raczej bardziej głęboko - ma może ok 1 cm, usytuowany ok 4 palców powyżej linii cesarskiego cięcia a 4 palców poniżej pępka. Jutro idę po skierowanie do chirurga , jestem straszną panikarą, chciałabym się ciut uspokoić, boję się że to rak *-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Trudno mi określić bez badania czym mogą być te guzki. Takie guzki mogą być włókniakami, tłuszczakami, a guzek w linii pośrodkowej ciała przepukliną w kresie białej. Musi Panią zbadać chirurg i zalecić dalszy sposób postępowania w zależności od rozpoznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Pięknie dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam*-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi