Gość Marek Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam.jestem juz prawie miesiac po pobycie w szpitaly w ktorym to ostrzykiwano mi wrzoda na dwunastnicy ktory to wczesniej pekl i zaczal krwawic. Teraz jest juz ok. stosuje scisla diete jak zalecili mi lekarze. Niestety nigdzie nie moge znales informacji czy moge łykac np. witaminy a konkretnie Vitaral ktory to wczesniej lykalem przed pojsciem do szpitala.Czcialbym sie rowniez dowiedziec czy mozna jesc popcorn i frytki mrozone ale podgrzewane bez tluszczu w piekarniku ? Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Można swobodnie zażywać witaminy zawarte w Vitaral-u oraz jeść popcorn oraz frytki z piekarnika. Oczywiście wszystko w miarę rozsądku i z umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Bardzo dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi