Gość Benek Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Witam, chciałbym się dowiedzieć co mi jest... Mam trwały ból w okolicy pośladka, tzn. mniej więcej pod nerkami, na wysokości kości ogonowej, może trochę wyżej, ból jest raz w prawej nodze, raz w lewej ... Problem tkwi w tym ze boli mnie to już ponad rok. Zaczęło mnie boleć gdy kopnąłem w worek bokserski, od tamtej pory boli mnie cały czas, zazwyczaj bolała mnie prawa noga, ale od jakiegoś czasu boli mnie lewa... Wie ktoś co mi może być?? Z góry dziękuję za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Trudno określić bez bezpośredniego badania co może być podłożem tychże dolegliwości. Na pewno na początku należałoby stwierdzić czy podłożem tychże dolegliwości nie jest patologia w zakresie odcinak lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Z tego powodu trzeba by wykonać RTG tego odcinka kręgosłupa. Oczywiście o wszystkich badaniach musi zadecydować lekarz pierwszego kontaktu po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi