Gość majka Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Mialam 12.10 operacje usuwania wyrostka wypisali mnie 14.10 przyszlam do domu z wielikim bólem strasznie mi ciekniie z tej rany taka dziwna wydzielina a w szpitalu powiedzieli mi ze mam sie ruszac nie wiem co robic 3 4 razy dziennie zmnieniam opatrunkiprosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Można udać się na konsultację, szczególnie gdy występuje gorączka, ból i zaczerwienienie rany lub podczas zdejmowania szwów zgłosić lekarzowi problem. Tymczasowo należy często zmieniać opatrunek a ranę przemywać Rivanolem lub spirytusem salicylowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi