Gość Izabela Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jestem kilka dni po zabiegu laparoskopii,do tej pory jeśli jadłam pieczywo to było głównie ono żytnie, orkiszowe, sojowe, razowe i rzadko pszenne bo po nim miałam wzdęcia, czytałam różne informacje na temat pieczywa w diecie wątrobowej proszę o pomoc jakie pieczywo mogę jeść teraz po zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Zaleca się: - chleb, pieczywo - chleb pszenny, grzanki, sucharki, chleb chrupki, dobrze wypieczony chleb mieszany, Graham, chleb razowy, ciasto drożdżowe, biszkopt, ciasto z owocami, piernik, keks Nie zaleca się: - chleb, pieczywo - świeży chleb, torty, ciasto francuskie, wypieki smażone na tłuszczu (pączki, faworki, makaroniki, naleśniki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka79 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ja jadłam chleb tostowy pszenny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 A mnie powiedziano,ze w zadnym wypadku nie chleb razowy.Tylko pieczywo pszenne i to czerstwe.Przy wypisie ze szpitala na tej kartce tez jest napisane,ze pieczywo razowe zabronione.Dlaczego wszedzie sa takie rozbieznosci ?:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barbara Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 a czy chleb orkiszowy jest dozwolony po operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi