Gość Jakub Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Od około tygodnia odpoczywam od wysiłku fizycznego ,gdyż doskwiera mi ból w okolicach biodra, a właściwie doskwierał.Obecnie dolegliwości znikły , prócz bólu po wykonaniu jakiegoś gwałtownego ruchu. W niedziele mam ważny mecz(piłki nożnej).Czy mogę w nim zagrać ,czy nic się nie stanie . Proszę o odpowiedź i poradę.Dziękuje P.S mam 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Jeśli ból minął zapewne był następstwem przeciążenia stawu biodrowego i przyczepów mięśni w okolicy tego biodra. Raczej nie ma przeciwwskazań do dalszego uprawiania sportu skoro dolegliwości minęły. W razie powrotu dolegliwości trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem najlepiej ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi