Gość ewelina Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Mam dopiero 15 lat i juz od 2 lat mam guza pod rzepką . w lewej i prawej nodze.i nie wiem czy mam sie zglosic z tym do ortopedy.co mam robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Trudno mi określić co to jest bez bezpośredniego badania. Może to tylko tak wykształcone fałdy skórno-tłuszczowe podkolanowe. Jeśli masz wątpliwości poinformuj o tym fakcie rodziców i udaj się do swojego lekarza rodzinnego z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewelina Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 ale to sa narosniete kości i mocno je widac jak zginam kolana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 To mogą być naturalne guzowatości kości piszczelowej, które właśnie znajdują się w tym miejcu. To normalna anatomia. Czasami u szczupłych osób tak te guzowatości wystają. W razie wątpliwości trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewelina Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 dziekuje za odpowiedz. dla pewnosci zglosze sie do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi