Gość Mateusz Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Mój członek podczas erekcji jest mocno wykrzywiony w dół tak ok.45% i nie da się go wykrzywić do góry maksymalnie do pozycji pionowej, lecz gdy go puszczę powraca do pozycji *banana*. Sprawia to duży dyskomfort a poza tym okropny ból, np.podczas wzwodu wyprostuję go w majtkach do pozycji pionowej i jak to banan - wygina się w taki sposób, że sprawia mi to okropny ból. Byłem z tym u urologa lecz nie bardzo chce mi pomóc. Mam również z okropnym bólem po wytrysku. Trochę eksperymentowałem i po drugim wytrysku ból jest tak silny, że nie mogę w ogóle go dotknąć. Występują na nim również liczne grudki które widać i można wyczuć paznokciem. Dziękuję z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Trudno mi określić bez badania czy skrzywienie jest duże czy może stanowić patologię (nawet utrudnienie w wytrysku). Na pewno trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem. W przypadku dużej patologii w grę wchodzi nawet leczenie operacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 A może ktoś więcej spróbuje mi chodz trochę pomóc ? Skrzywienie wynosi ok.45% w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi