Gość Paweł Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dzień dobry. Tydzień temu miałem pobierany wycinek z żołędzi penisa w celu badania histopatologicznego. Zabieg przeszedł bez komplikacji, 2 dni temu miałem zdejmowane szwy. Po zdjęciu szwów ubytek związany z pobraniem wycinka nie był widoczny, zrósł się, ale miejsce w którym został pobierany wycinek jeszcze się nie zagoiło do końca. Starałem się unikać erekcji aby nie przeciążać tego miejsca. Jednak ostatnio zdarzył mi się wzwód i zaczęła płynąć krew z tego miejsca. Niejako otworzyło się to miejsce które było zszyte nićmi. W tym miejscu zrobił się ubytek, w związku z pobraniem wycinka. Stad moje pytanie - czy ten ubytek się z czasem wypełni (czy skóra ma w tym miejscu zdolności do regeneracji ).... czy zostanie mi niewielkie zagłębienie jeśli nie pójdę do ponownego chirurgicznego zamknięcia tego miejsca... Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Rozejście się rany najprawdopodobniej spowoduje, że blizna będzie mniej estetyczna. Dlatego warto skonsultować się z chirurgiem, który rozważy ponowne założenie szwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Witam! Ja też mam mieć pobierany wycinek z żołędzi do badania histopatologicznego. Czy zawsze zakłada się po tym szwy?? Mam mieć pobierane niewiele z tego co mi powiedział lekarz. Czy szwy są konieczne?? Myślałem, że to bez szwów będzie się goiło. Czekam na odpowiedź i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób członka http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi