Gość sabina 23 Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Witam. moje pytanie dotyczy mocnych, tępych i krótkich ale bardzo częstych bólów w odbytnicy. odczówam je już kilka miesięcy. badanie per rektum nic nie wykazało poza małą szczeliną odbytu i początkiem hemoroidów, tylko że ja ten ból odczuwam moim zdaniem za głęboko jak na szczeline, jakieś 3-4 cm wgłąb. moje pytanie brzmi: czy szczelina i hemoroidy powodują poza świądem i pieczeniem tępy ból i w dodatku głębiej. ginekologicznie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Tak, takie dolegliwości zwłaszcza związane ze szczeliną odbytu mogą rzutować się na głębsze części odbytu. Nerw może być podrażniony w większym zakresie. Wygojenie szczeliny powinno spowodować ustąpienie tychże dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi