Gość Piotr Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Witam Pojawił mi się taki problem, że zaczerwieniła mi się skórka wokół napletka oraz minimalnie napletek. NIe wiem skąd mogłoby mi się to wziąść, bo zwracam raczej uwagę na higienę. Unikam toalet poza domem, chociaż zdaża mi się z nich korzystać. Czy jest możliwe, że przyczyną mogłogły być: niewygodne spodnie które często uwierają mnie w narządy płciowe, rozdrażnienie z powodu przypadkowego obdarcia bielizną, czy może szczegół że ostatnio postanowiłem zrobić sobie przerwę od masturbacji? Mam to już drugi dzień. Wiek 21l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Być może to właśnie podrażnienie uczuleniowe ze strony bielizny. Jeśli takie ognisko zapalne nie wycofa się samoistnie trzeba w tej sprawie udać się do dermatologa, gdyż może to być zapalenie na tle grzybiczym czy też bakteryjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi