Gość Gosia Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Jestem po pierwszej chemioterapii moj onkolog zadecydował o 8 terapiach chemii!!!mam tylko jedno pytanie czy napewno wypadną mi wlosy??jeżeli tak to po jakim mniej wiecej czasie?bardzo prosze o odpowiedz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Po 2-3 kursie lub trochę później mogą zacząć wypadać włosy. Zwykle po zakończeniu leczenia włosy odrastają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosia Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 dziękuje ślicznie za odpowiedz!a mam jeszcze jedno pytanie jezeli np po 2 lub 3 kuracjii zacznie byc juz lepiej to lekarz moze zalecic zatrzymanie chemioterapii a przepisanych mam 8 kuracjii!dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Takiej terapii nie zatrzymuje się. Trzeba ją przebyć w całości, gdyż taka przerwa może doprowadzić do wznowy chłoniaka w szybkim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosia Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosia Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 mam jeszcze jedno pytanie!bardzo żle czuje sie po tej pierszej chemioterapii ale ponoc to normalne ale zauważylam że ten guz który miałam pod pachą a mial 12 cm zmniejszyl sie ale pozatym boli mnie wszystko!!!moje pytanie jest takie że jezeli ten guz sie zmniejszył to pani doktor chyba nie powinna zdecydowac o zaprzestaniu chemioterapii najbardziej mnie martwi to że pani doktor powie ze zatrzymac chemie ale boje sie że znowu te guzy powrócą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi