Gość Kamil Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Witam. Od pewnego czasu Odczuwam ból (bardzo ostry w okolicach odbytu/odbytnicy). Najpierw pojawiał się po wytrysku nasienia (raz na kilka miesięcy). W lipcu tego roku intensywność bólu obudziła mnie w środku nocy. Ustąpił on samoczynnie. 3 miesiące później ból ten znów pojawił się w nocy powodując przebudzenie... Ustąpił po ok godzinie... Co się ze mną dzieje ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ile ma Pan lat? Czy ból związany jest z oddawaniem stolca? Czy są problemy z erekcją lub oddawaniem moczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Mam 24 lata. Wypróżnianie odbywa się bezboleśnie. Z erekcją i z oddawaniem moczu nie mam również żadnych trudności. Na samym początku ból ten pojawiał się (raz na wiele tygodni) po orgazmie i ustępował po kilku, kilkunastu minutach. Opisane przeze mnie przypadki wyrwania ze snu przez owy ból nie były poprzedzane wytryskiem nasienia. Pojawiał się on sam z siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Prawdopodobnie to bóle typu neuralgicznego czyli samoistnego podrażnienia nerwów obwodowych. Oczywiście trzeba by jeszcze w tej sprawie skonsultować się z urologiem, aby wykluczyć przyczyny dolegliwości ze strony narządu moczowowo-płciowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Istnieje prawdopodobieństwo raka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam, również mam ten sam problem, ostry krótki ból najczęściej wczesnym rankiem lub późnym wieczorem, również 24lata, mam pewne obawy chociaż najbardziej z tego co wyczytałem pasuje *napadowy ból*, który ponoć sam znika w późniejszym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi