Gość Patryk Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam mam na imie Patryk mam 17 lat. Gdy sie zmęcze odczówam silnie puls w glowie, chcialbym sie zapytac o co chodzi, bo nie wiem czy to normalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Trzeba na pewno w tej sprawie skonsultować się z lekarzem rodzinnym. Takie dolegliwości mogą świadczyć o problemach z układem sercowo-naczyniowym np. nadciśnieniu tętniczym. Trzeba by mierzyć systematycznie ciśnienie tętnicze krwi i wykonać zapewne EKG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamda Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 kurwa tak samo mam czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stella Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ja rownież mam tak samo jak tylko sie zmęczę robie sie czerwona jak burak zaczyna mi pulsować na leb zawroty Glowy i zaburzenia widzenia dziwne co jajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uważajcie Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Też tak miałam i dalej miewam, a po ok 2 latach gdzie te objawy się nasiliły dostałam w końcu zapalenia nerwu wzrokowego, straciłam wzrok na ok miesiąc i do dziś SM jest niewykluczone, ale i nie potwierdzone, jednak białe plamki na rezonansie magnetycznym są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi