Gość Kasia Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jestem 14latką i mój problem jest taki że ciągle mam silnie zaciśnięte zwieracze, przez co moje wypróżnienia są długie, bardzo trudne i męczące gdyż stolec nie może przejść przez zwieracze. Kiedy wkońcu się wypróżnię to boli mnie zwieracz, w szczególności gdy zdarzy mi się zatwardzenie. Z zewnątrz mój odbyt jest chyba ok. To znaczy jest tylko bardzo pomarszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Trzeba na pewno w tej sprawie (po oczywiście poinformowaniu o tym fakcie rodziców) skonsultować się z pediatrą. Takie objawy np. mogą świadczyć o żylakach odbytu. Odpowiednie leczenie powinno przynieść natychmiastowy efekt terapeutyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi