Gość Małgośka. Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Witam.Od tygodnia zaobserwowałam u siebie niewielki guzek na górnej wardze po prawej stronie.Można go wyczuć palcem z wierzchu-nie boli, mam wrazenie jak go dotykam że się przesuwa.Od srodkowej części widac troszkę wypuklenie ale nie ma żadnych zmian innych-jest wyczuwalny jezykiem, Czy to może być poważnego-i czy to może być np. spowodowane uderzeniem (bo przedtem odkad uderzylam się w okolice tego miejsca nic wczesniej nie wyczulam.Bardzo proszę o o dpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Trudno mi określić czym jest guzek bez bezpośredniego badania. Taki guzek może mieć różne podłoże. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się ze stomatologiem, który podejmie decyzję w sprawie dalszego postępowania. Być może guzek powstał na podłożu urazu i jest niewchłoniętym krwiakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi