Gość Katarzyna Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Zabieg na przepuklinę pachwinową skośną miałam 8 tygodni temu i w pierwszym dniu po zabiegu nie odczuwałam bólu lecz po kilku dniach zaczeło intensywnie yłam u chirurga miesiąc temu i zrobił mi USG ale nic nie wykazało, przepisał mi tabletki naproxenum 250 mg i nic nie pomaga.Co mogłoby być przyczyną tego bólu? i co mam dalej robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Na pewno należy w tej sprawie ponownie udać się na kontrolę do chirurga. Być może podłożem tych dolegliwości jest uszkodzenie jakiegoś nerwu, które doszło w trakcie zabiegu (czasami tak bywa, normalna sytuacja). Dolegliwości wtedy utrzymują się bardzo długo, nawet miesiącami. W tym przypadku należy rozważyć zastosowanie blokady przeciwzapalno-znieczulającej. O wszystkim zadecyduje chirurg po kontrolnym badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jolka Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ja we wrzesniu bedzie rok po operacji pachwinowej skosnej leczw dalszym ciagu odczuwam bol bylam u hirurga na kontroli to mowil ze jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi