Gość Radek Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Po meczu ligowym doznałem obtarcia na zewnętrznej częsci lewego uda. Grałem na sztucznej murawie i dlatego rana goi sie bardzo powoli, pęka i ropieje, nie może wyschnąć. Czy takie obtarcie moze być przyczyną ze powiększył mi sie węzeł chłonny w pachwinie po tej samej stronie ciała co jest obtarcie. Dodam ze doznałem jeszcze mocnego stłuczenia w śródstopiu prawej nogi. Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Tak, takie właśnie rany ropiejące na udzie odczynowo mogą dawać powiększenie węzłów chłonnych pachwinowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Mam to samo, od ostatniego sparingu minely 2 dni wezly sa troche powiekszone czy moge grac jutro w kolejnym sparingu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi