Gość Jurek Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam, Mam jedno pytanie, na które chciałbym uzyskać konkretna odpowiedź. W internecie są proponowane ekspandery do bezinwazyjnego powiększania penisa, natomiast nigdzie nie znalazłem informacji (rzetelnej i wiarygodnej) czy to działa? Stąd moje pytanie, czy to działa, czy też to zwykłe nabijanie ludzi w butelkę? Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 To raczej nie działa i nie ma udowodnionych naukowych podstaw do tego, żeby miała przenosić pozytywne efekty na stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Hej ją też dużo czytałem w necie o ekspanderach i nie sadze żeby dzialaly co możesz spróbować to pompki najlepsze wodne uzywasz w wannie przez 20 min dziennie przez 3 4 miesiące i twój penisa urośnie o 2 do 5 cm ją spróbuje i dam ci znać może kupię też tabletki ekstra size Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi