Gość Iza Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam. Mam problem. Około 2 miesięcy temu z tyłu szyi po lewej stronie pojawił mi się nie wielki guzek. Poszłam do lekarza rodzinnego. Przepisano mi maść ** bactroban** smarowałam według zaleceń lekarza , ale to tylko pogorszyło sprawę. Guz się powiększył. Kilka dni temu pojawił mi się kolejny , również po lewej stronie ale z boku szyi. Bardzo boli mnie szyja. Wcześniej nie miałam takich objawów jak teraz. Nie dam rady sie odwrócić w drugą stronę , ponieważ ból jest silny. Czy to węzły chłonne ? Nie mam pojęcia co mi dolega. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrik... Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Czy te guzki się poruszają względem podłoża ? Czy przechodziła Pani 2 miesiące temu jakieś przeziębienie, infekcje itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nie poruszają się , są twarde.. Ale teraz jest jeszcze gorzej nie dam rady szyją ruszać. Czuję jakby mi sie paraliżowała. Nie przechodziłam żadnych infekcji. Boję się, że to coś złego moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrikk Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Radziłbym się w tej sprawie skonsultować bezprośrednio z lekarzem.. A potem badania krwi i usg guzków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi