Gość Jacek Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mój Tata ma 56 lat i od kiedy pamiętam zawsze dosyć dużo czasu spędzał w toalecie czasami nawet kilka razy dziennie (5-6).Od kilku lat wiadomo mi iż ma również hemoroidy. Jednak od około 2-3 miesięcy jego wizyty w toalecie przybrały na sile, bywa tam już około 10 razy dziennie a są momenty że będąc w domu jest tam nawet co pół godziny i tak przez kilka razy (większość z nich to biegunka) . Poza tym niemal po każdym posiłku boli go brzuch utrzymując się potem przez dużą część dnia. Oddaje przy tym wiele gazów oraz słychać burczenie z brzucha. Coraz bardziej zaczyna mnie to martwić. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Wskazane koniecznie zrobienie badania jelita - kolonoskopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Jacku chrób z podobnym dolegliwościami jest wiele, ale niech Twój tata nielekceważy tego, to co opisujesz ja znam z doświadczenia, całkiem nie dawno przechodził przez to mój tata, też nie chciał iśc do lekarza... Tydzień temu zmarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi