Gość Asia Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mam wstydliwy problem. Jestem piętnastolatka. Ostatnio podczas okresu, gdy się wypróżniałam zaczął mnie piec, boleć - trudno to nazwać - odbyt. Zaobserwowałam że kał nie jest podłużny, lecz złożony z kuleczek. Gdy patrzyłam w te okolice to nie zaobserowałam nic dziwnego. Po dotknięciu odbytu ból wystepował tylko z tyłu. z przodu i po bokach nic nie piekło. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Być może to żylaki odbytu. Takie właśnie dają one dolegliwości. Trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i udać się z tym problemem do pediatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Myślę że jeśli stolec był kuleczkowaty, to najprawdopodobniej twardy. Miałaś problem z jego wydaleniem? Pewnie rozbolał Cię zwieracz po przejściu twardego kału. Ból powinien zniknąć niedługo. Jeśli nie znika to udaj się do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Zaobserwowałam, ze są tam z 2 czerwone chrostki, które bolą. I jeszcze gdy przypadkowo troche moczu tam poleci to bardzo szczypie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Kup sobie czopki na hemoroidy. Powinny zlikwidować te chrostki. A czy kał podrażnia to miejsce podczas wypróżnienia? Staraj się unikać zaparć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 tak, podrażnia. a ile takie czopki kosztuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 20kilka zl. Pamietaj aby unikac zaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ból minął. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Ciesze sie ze pomgłam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi