Gość Martyna Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Podczas wakacji, meczu koszykówki wybiłam sobie palec. Poczułam straszny ból, a po 30 min palec gwałtownie napuchł. Miałam pójść do lekarza, ale usztywniłam palec i maczałam w Altacecie. Myślałam, że to nic ważnego, więc zignorowałam to. Lecz ten palec jest od prawej ręki, nie jest nastawiony i przez to przeszkadza mi w pisaniu, przy mocnym zgięciu wyczuwam ból. Nie wiem czy jeszcze da się coś zrobić. Mogę tylko dodać, że wygląda okropnie, niestety dopiero niedawno to zauważyłam. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Trzeba z tym problemem na pewno udać się do ortopedy. Na pewno potrzebne będzie RTG tego palca. Po wykonaniu tego badania ortopeda na pewno zadecyduje o dalszym postępowaniu (być może czasowe usztywnienie, być może jakieś blokady miejscowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martyna Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi