Gość Adam Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Witam, mam 13 lat i dosłownie jakąś chwilę temu wyczułem po prawej stronie szyi mały guzek. Ma średnicę ok 0,5 cm. Kiedy go naciskam nie boli. Z początku myślałem, że to może jakieś ugryzienie, ale nie jest zaczerwieniony. Chciałbym się dowiedzieć co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrikk Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 To raczej jest powiększony węzeł chłonny.. Ale odpowiedz mi czy się porusza ? Czy jest twardy? Czy przechodziłeś ostatatnio jakieś przeziębienie, infekcje itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Nie, nie porusza się, jest dosyć twardy i ostatnio byłem przeziębiony. Ostatnio obok tego pierwszego guzka pojawił się drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 To prawdopodobnie właśnie następstwo przebytego przeziębienia czyli powiększone węzły chłonne. Aby dokładnie przekonać się co to jest trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i udać się na konsultację do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arwidoss Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Ja mam taki sam guzek od małego byłem z tym u lekarza i powiedział ze to nic grożnego tak ze luuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi