Gość krzyś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Niedawno zauważyłem na prawej stronie moszny przy pachwinie dwa małe guzki nie bolą mnie powiedziałbym raczej że swędzą .Gdy ich dotykam wydaje sie że się rozpływają ale pojawiają sie po chwili wygląda to tak jak dwie małe górki.Zauważyłem je stosunkowo niedawno ale czuję nie pokój ,iść z tym do lekarza ,nie chciałbym się ośmieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Świąd może być objawem grzybicy, zmiany alergicznej. Nie ma powodu do wstydu, a lepiej żeby zmianę obejrzał lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi