Gość magda Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam Panstwa mam male pytanko , czy nowotwor jelita grubego , moze dawac objawy tylko boli brzucha po lewej stronie ? czy tez jak wszedzie pisza , musi dawac objawy , biegunka - zatwardzenie , krew , nieprawidlowy stolec ? poniewaz mam bole brzycha po tej wlasnie stronie , ale nie mam problemow z wyproznieniem sie czy tez jakimi kolwiek problemami . z gory dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 mam male pytanko , czy nowotwor jelita grubego , moze dawac objawy tylko boli brzucha po lewej stronie ? - tak może, nawet tak się może zdarzać, że nowotwór istnieje, a nie daje żadnych dolegliwości czy tez jak wszedzie pisza , musi dawac objawy , biegunka - zatwardzenie , krew , nieprawidlowy stolec ? - nie musi, to są już z rguły objawy raka w zaawansowanym stadium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi