Gość Weronika Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nie jestem do końca pewna co to jest... Pod pachą mam niewielkie zaczerwienienie (skóra w tym miejscu jest bardziej sucha). Przejeżdżając palcem, czuć wypuklenie. Nie wiem co to jest, ale chyba mało możliwe, żeby to był guzek (mam 17lat), jednak wolałabym mieć pewność, że wszystko jest wporządku. Proszę o jakąś radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Niestety bez bezpośredniego badania trudno mi określić czym jest zmiana. Być może to powiększony węzły chłonny, być może jakiś zaczopowany gruczoł łojowy lub potowy w stanie zapalnym. Trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem rodzinnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi