Gość ola Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam panie doktorze mam pytanie w sprawie mojego męża otóż od pewnego czasu podczas kochania mojemu mężowi wydziela sie z penisa wydzielina o brzydkim zapachu ta wydzielina jest bezbarwna najczesciej w czasie podniecenia podobna do sfermentowanych grzybów, oprócz tego mój maż nie ma żadnych objawów pieczenia i swędzenia natomiast ja odczuwam ciagle ostre pieczenie zastanawiam się czy czymś sie razem nie zarażamy bo co sie wylecze to znów pieczenie po stosunku powraca.Jesli tak to do kogo mój maz ma sie zgłosić w celu zbadania i jakie badanie powinienen wykonac w celu sprawdzenai czy to bakterie czy grzyby- kto badanie wykonuje mężczyzną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 jeśli udaje się Pani zaleczyć zapalenia to należy empirycznie przyjąć, że mąż ma identyczny patogen. Powinna Pani podczas wizyty u lekarza, który leczył Panią powiedzieć o dolegliwościach męża. Wtedy terapia będzie dotyczyć obojga was - czyli będzie skuteczniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi