Gość Krystian Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam serdecznie, z racji tego, że Pana odpowiedzi do tej pory w mojej kwestii świetnie się sprawdzają - chciałbym także o pomoc w wybraniu odpowiedniego urologa w Krakowie. Jest mi Pan w stanie polecić konkretnego urologa? Jeśli nie, czym szczególnie powinienem się kierować, gdyż leczę się u dr Pietraka i czwarty miesiąc tabletek Detralex nie do końca mnie przekonuje, dlatego chciałbym się upewnić czy całe leczenie jest prowadzone w dobrym kierunku, a do tego potrzebuję dobrego specjalisty. Proszę o pomoc. Pozdrawiam, Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jeśli tabletki z zawartością diosminy nie pomagają w przypadku żylaków powrózka nasiennego, nadal występują dolegliwości z nimi związane radziłbym ponownie udać się dourologa, gdyż zapewne trzeba będzie rozważyć leczenie operacyjne. Niestety nie znam urologów z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi