Gość Marek Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam... od jakiś 3-4 miesięcy miewam problemy z odbytem... zaczęło się po zjedzeniu pewnego mięsa ( karkówki ) po tym obiedzie dostałem silnych bólów brzucha bylem z tym u lekarza okazało się że to problem z jelitami z tym już wszystko w porządku ale od tamtego czasu przy oddawaniu stolca czuję pieczenie oraz jakbym się w pełni nie załatwiał i czasami mam trudności z wydalaniem. Ostatnio nawet czuje ból kości ogonowej może to jakiś guz ? sam już nie wiem.Wspomnę jeszcze że spędzam przy komputerze po 2-3 godzinny dziennie ale ruchu mi nie brakuję. Proszę jeszcze napisać do jakiego lekarza się udać myślę by pójść z tym do rodzinnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Prawdopodobnie to objawy związane z żylakami odbytu. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem ogólnym. On po badaniu wyjaśni przyczynę dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi