Gość Marta Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Proszę o porade.Mój kuzyn ma córkę w wieku 3 lat.Od miesiaca choruje,miala kaszel i katar.Brala antybiotyki.Ale teraz stało sie coś strasznego,okazalo sie że przy oddaniu kału krwawi i odbytem wyszła jej jak to mówia kiszka( jelito grube)pragnę jeszcze dodać,że od kilku dni gorączkowała i miała ja dosyć wysoką.Pojechali szybko do szpitala,a tam lekarze i pielegniarki bardzo byli zdziwieni,poniewaz pierwszy raz cos takiego widzieli.Obecnie nadal leżą w szpitalu i nikt nie jest w stanie im pomoc.Dziecko non stop płacze ze boli ja brzuszek lekarze niewiedza co robic.Bardzo ale to bardzo prosze o pomoc moze ktos wie o takim przypadku przeciez to jest niemozliwe zeby nie mozna tego wyleczyc ludzie pomozcie co robic!!!:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Nie wiem dokładnie co się może dziać bez badania, analizy wyników badań dodatkowych. Prawdopodobnie doszło do wypadania odbytnicy. Takim problemem powinien zająć się chirurg dziecięcy i to najlepiej z jakiegoś ośrodka klinicznego zajmującego się zwłaszcza chirurgią przewodu pokarmowego u dzieci. Niestety, ale takie przypadki wypadania odbytnicy leczy się operacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi