Gość Arkadiusz Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam Mam 16lat. Od jakiegoś tygodnia przeważnie 2-3 razy dziennie odczuwam delikatny ból w lewym jądrze. Nie widać ani nie czuć żeby było ono większe od prawego. Wydaje mi się że są tej samej wielkości. Nie wiem co to może być, czy jest to jakaś poważna choroba ? Delikatny ból przypomina troche pulsowanie. Nie wiem co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Trudno mi określić co się dzieje bez badania. Może to jakiś niewielki stan zapalny jądra. Trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i udać się na bezpośrednie badanie do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arkadiusz Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 a czy możliwe jest że ból jest spowodowany noszeniem obcisłych spodni ? ponieważ przez noszenie obcisłych spodni boli mnie też pęcherz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Nie, noszenie obcisłych spodni nie powinno mieć na to żadnego wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 teraz w sumie żadziej bolą mnie jądra , lecz cały czas tak jakby uciska mnie pęcherz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jedyne wyjście to udać się do dobrego lekarza specjalisty - urologa , szybko rozwieje twoje wątpliwości. A najważniejsze że otrzymasz fachową pomoc.I jest to konieczne aby uniknąć niepotrzebnych komplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Jedyne wyjście to udać się do dobrego lekarza specjalisty - urologa , szybko rozwieje twoje obawy. A najważniejsze że otrzymasz fachową pomoc.I jest to konieczne aby uniknąć niepotrzebnych komplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi