Gość Jakub Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Mam 16 lat i od ok tygodnia mam dziwne objawy. Wydaje mi sie ze ciagle chce mi sie siku, czasami piecze mnie cewka, ale biore od 5 dni Urosept i jets duza poprawa. Ale kiedy sciagne napletka to smierdzi i to bardzo. Nie wiem czym mam myc prącie zeby nie podrażnić ani nie uszkodzic zadnymi chemikaliami. Czy to moze miec zwiazek z objawami ktore wypisalem? Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lol Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 normalnie mydlem sie myje? a co ty myslales? ze cale zycie taki brudny bedziesz mial? czleniuuu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XXX Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Może po prostu złapałeś grzybicę. Najlepiej idź do urologa. Jeśli rozpocząłeś życie seksualne to prawdopodobnie Twoja partnerka też to ma. Najlepiej jeśli Twoja dziewczyna odwiedzi ginekologa i wspomni o Tobie, a lekarz powinien przepisać również lek dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi