Gość AGNIESZKA Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 urodzilam sie zgózem rdzeniowo mózgowym i nie czuje kiedy oddaje stolec ani mocz bo mam zanik pęcherza mam 19 lat i jestem kobietą jest to dla mnie potworne i uciążliwe czy mam szanse na normale życie prosze o odpowiedz gdzie takie zabiegi sie wykonuje jesli wogóle jest to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 agnieszka porozmawiamy na gg ? mój numer 12600386,mam podobny problem,prosze odezwij sie.karol lat 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 prubuje się zkontaktowac przez gg ale nie odpowiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi