Gość Tomek Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam. Mam 16 lat i mam problem z napletkiem. Od paru miesięcy mój penis dziwnie się rozwija. Wczesniej takich problemów nie było, pod czas wzwodu cięzko mi jest ściągnąć skóre z żołędzia a jak juz mi sie to uda to żołądź bardzo boli i jest uciskany przez skore. Normalnie da się ściagnąc skore ale pod czas wzwodu juz trudniej. Co robic? Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam, Też miałem taki problem. W środę 29.09.2010r. miałem zabieg zwany schloffera i narazie się goi, co dalej, czas pokaże... Oby było dobrze *P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tom Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Witam, ja również miałem identyczny problem i też miałem zabieg chirurgiczny (częściowe obrzezanie) dokładnie wczoraj! (30.09.2010r) teraz siedzę ze spuchniętą fają i pozostało mi czekanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Jeżeli ból jest bardzo silny powidzieneś udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 A jak wygląda wizyta u urologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi