Gość Krzysztof Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mój problem zaczol się trzy tygodnie temu.Zaczoł pobolewac prawy posladek. Ból zaczoł sie nasilac i po dwóch tydodniach nie mogłem wstać z łóżka. Boli mnie w połowie prawego poslatka Nie moge się schylac siadać kłaść Przy każdej tej czynności towarzyszy ból w poślatku Robiłem badania radiologiczne Rtg kręgosłupa L-S(2)-drobny osteofit na przedniej krawędzi trzonu vL4 jako wyraz miernie nasilonych zmian zwyrodnieniowych. Wysokośc trrzonów i przesyrzeni międzykręgowych w normie.Lekarz podzinny podejrzewa rwe kulszową. Mam przepisane tabletki Myolastan. Biore je na noc. Ale nic nie pomagają Ketonal też nie pomaga. Morfologia wyszła wporzadku.Proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Aby prawidłowo zdiagnozować źródło bólu radziłbym w tej sprawie udać się na konsultację do neurologa. Być może są to zmiany uciskowe w samych korzeniach nerwowych, które są zauważalne dopiero w badaniu rezonansu magnetycznego. Może więc takie badanie okaże się konieczne w Pana przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi